(30 st)
50 g smör
2 medelstora ägg
1 dl strösocker
200 g kokosflingor
200 g vitchoklad med lime
Smält smöret och blanda i ägg, socker och kokos. Låt smeten stå och vila i 15 minuter.
Klicka ut på bakplåtspapper med hjälp av två teskedar.
Baka i mitten av ugnen. 175 grader i 10 minuter.
Låt kakorna kallna och smält sedan chokladen i vattenbad eller micro.
Doppa nederdelen av kakan i chokladen och ställ tillbaka på bakplåtspappret.
Förvaras i kylskåp eller frys om de ska användas senare.
(från Kak-kalaset)
50 g smör
2 medelstora ägg
1 dl strösocker
200 g kokosflingor
200 g vitchoklad med lime
Smält smöret och blanda i ägg, socker och kokos. Låt smeten stå och vila i 15 minuter.
Klicka ut på bakplåtspapper med hjälp av två teskedar.
Baka i mitten av ugnen. 175 grader i 10 minuter.
Låt kakorna kallna och smält sedan chokladen i vattenbad eller micro.
Doppa nederdelen av kakan i chokladen och ställ tillbaka på bakplåtspappret.
Förvaras i kylskåp eller frys om de ska användas senare.
(från Kak-kalaset)
3 kommentarer:
Hej hopp!!
Mmm.. såg väldigt goda ut!! Älskar kokos toppar =)
Hoppas du mår bra & att du har en fin dag!!
Kram Tina
Måste testas vid tillfälle :)
De var inte äckliga alls! :)
Skicka en kommentar